Företagsstäd i

Alla mår bättre av en ren och välorganiserad arbetsplats. Tyvärr är det ofta som detta förbises. Vi tar därför gärna hand om städningen av ditt företag så att din personal och dina kunder kan trivas. Med oss vid rodret får ni en ren och trivsam arbetsplats som är hälsosam att vistas i. Visste du att röriga miljöer kan kväva kreativiteten och därför ge mindre produktiva medarbetare? Genom att anlita oss slipper du det problemet.

Företagsstäd i

Oavsett om ni är ett företag med hundra anställda, eller om ni är ett kontor med två personer så kan vi hjälpa er med företagsstäd. Vi gör allt från att tömma era papperskorgar till att dammsuga, damma, vattna krukväxter och torka golv. Vi gör helt enkelt det som behövs för att ni ska få en riktigt ren och trevlig arbetsmiljö.

Vi har många nöjda kunder

Under våra år som verksamma är vi mycket glada att ha fått förtroendet att städa hos en rad olika företag. Våra kunder är ofta mycket nöjda med vår hjälp, och vi i vår tur känner stor tacksamhet över att ha fått förtroendet att städa på dessa arbetsplatser.

Vi städar på ditt företag oavsett verksamhet. Det behöver med andra ord inte vara en kontorsmiljö det rör sig om. Vi städar lika gärna i industrilokaler och andra verksamheter förutsatt att miljön är säker för våra anställda. Kontakta oss och berätta om dina behov så undersöker vi vad vi kan göra för dig och ger dig dessutom en kostnadsfri offert.

Lägg kompetensen där den behövs

På många företag sköter anställda vissa städuppgifter. Till exempel lägger man kanske en del av fredagen på att röja upp i kontoret. Det många inte tänker på är att det är en form av resursslöseri eftersom de anställdas kompetens och tid bättre utnyttjas till de arbetsuppgifter de är bra på. Genom att anlita oss på Super Städ Kiruna kan du låta din personal slippa onödiga kringsysslor och istället lägga sin kompetens där den hör hemma.

På så sätt kan du faktiskt tjäna pengar snarare än att gå miste om dem genom att anlita städhjälp. Som företagare har du också ett ansvar för att dina anställda har en bra arbetsmiljö. Genom att anlita oss kan du vara säker på att din personal har en trevlig arbetsplats att gå till. En snygg och välskött arbetsplats kommer också att imponera på de kunder som besöker er, något som gör företagsstäd till en väl värd investering.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.
Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.