Flyttstäd i

Är det dags att flytta till en ny bostad? Vad härligt! Dock vet vi att en flytt även kan vara en väldigt stressig tilldragelse. Dels ska hela bohaget packas ned och packas upp, och dels ska allt flyttas på ett säkert sätt. Att då hinna med flyttstäd kan kännas som en övermäktig uppgift. Då finns vi där till din hjälp.

Flyttstäd i ​

När vi utför flyttstädning är vi mycket noggranna. Det finns inte några utrymmen vi missar. Vi ser med andra ord till att alltid rengöra grundligt på svåra ställen som under badkar, bakom spisen och ovanpå köksskåpen. När vi är klara kan vi lova dig att hemmet ser ut som nytt.

Med noggrannhet och precision

Vi utför gärna flyttstäd åt dig, och det med stor kunskap och noggrannhet. Idag är det vanligt att exempelvis hyresvärdar har mycket höga krav på flyttstädningen. Om det inte är tillräckligt städat kan du med andra ord tvingas betala för en städfirma, något som ofta blir mycket dyrare än om du skulle ha anlitat oss direkt. När du anlitar oss kan du nämligen både ta del av våra konkurrenskraftiga priser och dessutom använda dig av RUT-avdraget. På så sätt kommer du mycket billigare undan.

Det är dock inte bara hyresgäster som kan få problem om flyttstädningen inte är rätt utförd. Även du som sålt ditt bostad måste utföra flyttstäd på ett tillfredsställande sätt. Risken finns annars att köparen klagar och vill ha pengar för besväret när de måste anlita en städfirma.

Gör flytten till ett nöje

Genom att anlita Super Städ Kiruna kan din flytt bli ett nöje istället för en stressig och jobbig tilldragelse. När vi är ansvariga för städningen av ditt gamla hem kan du istället ägna dig åt det som är roligt, till exempel att inreda ditt nya hem. En flytt är ofta mycket stressig på många olika sätt, inte minst med packning och uppackning.

Genom att låta oss sköta städningen halverar du den stressen och kan istället njuta av det som ska bli ditt nya hem. Den som flyttar in i bostaden efter dig kommer också att vara mycket nöjd med att få stiga in i ett välstädat hem där ingenting behöver åtgärdas. Är du på väg att flytta? Kontakta då oss så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa dig. Vi ger dig naturligtvis också en kostnadsfri offert.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.
Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.