Hemstäd i

Stressa hem efter jobbet, laga mat och försöka umgås med familjen. Och just ja, så var det städningen också. Känner du igen dig? Då kan hemstäd vara något som kan underlätta din vardag avsevärt. Vi på Superstäd Kiruna har många nöjda privatkunder åt vilka vi sköter hemstädningen och minskar vardagsstressen.

I dagens samhälle är det väldigt mycket vi ska hinna med, något som känns övermäktigt för många. Att då ta hjälp med hemstäd kan vara en mycket bra investering som ger dig både ett vackert hem och mer tid över till sådant som du tycker är kul.

Hemstäd i

När du kontaktar oss för att du vill ha hjälp med hemstäd så har vi först en konsultation där vi avgör vilken typ av städning som passar bäst för dig. Kanske behöver du bara ha hjälp med städningen vid enstaka tillfällen, eller så vill du ha en mer regelbunden städning. Oss kan du boka för både veckostädning och engångsstädning. När vi har vår konsultation pratar vi också om vad det är som du tycker är svårt att hinna med och vilka specifika behov du har.

På så sätt blir städningen vi utför skräddarsydd för dig. Kanske är det värsta du vet att rengöra köksluckor, eller så hinner du aldrig torka golven. Då gör vi det åt dig. Efter vår konsultation får du en kostnadsfri offert som inte är bindande. Du kan sedan i lugn och ro ta ställning till vårt förslag.

Med stor respekt för din integritet

Att få komma in i någons hem innebär ett stort ansvar. Faktum är att vi ser det som ett förtroendeuppdrag. Det är därför viktigt för oss att respektera din integritet. Det innebär att vi aldrig skulle dela saker som sker i ditt hem med en tredje part, något som kan vara skönt att veta. Många kan i början känna sig obekväma med att släppa in någon de inte känner i sitt hem. Våra hem är den plats där vi ska känna oss trygga. Med oss vid rodret kan du dock känna dig trygg och dessutom få ett skinande rent hem.

RUT-avdrag

Glöm inte att du har rätt att nyttja RUT-avdraget om du använder våra tjänster för hemstäd. För att kunna göra det måste du vara svensk medborgare och helt eller delvis bo i bostaden där vi utför arbetet. Det kan dock också gå att få RUT-avdrag för fritidshus. Vill du veta mer om RUT-avdraget rekommenderar vi ett besök på Skatteverkets hemsida där du kan hitta en mer utförlig förklaring av vad det innebär.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.
Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.