Om oss

På Lars Janssonsgatan i Kiruna hittar du oss på Superstäd Kiruna. Härifrån utgår vi för att med stort engagemang utföra städuppdrag åt våra kunder. Bland våra kunder hittar du både privatpersoner och företag. Vår personal består av ett glatt gäng med stor passion för städning. Hos oss sätter vi kvalitet högt och har därför bara den bästa personalen. Bevis på vår kompetens kan du se på våra höga betyg vilka vi är mycket stolta över.

Tjänster

De tjänster vi utför är hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, byggstäd, storstäd och fönsterputsning. Det betyder att vi kan ge dig en heltäckande tjänst när du är i behov av någon typ av städning. Bor du i Kiruna med omnejd är du mer än välkommen att kontakta oss för en konsultation. Vi lär då känna varandra och avgör vad just du behöver ha hjälp med. Konsultationen är naturligtvis kostnads- och bindningsfri. Den offert vi ger dig är också helt utan kostnad.

Slipp känna stress över städningen

Vi på Super Städ Kiruna har märkt att många lever i en stressig tillvaro där städning är något som är svårt att hinna med. När man kommer hem från jobbet på kvällen vill man gärna koppla av och umgås med familj och vänner, inte ta fram dammsugaren. Vi finns till för att du ska kunna göra just det och slippa känna stress och press över städningen. Hos oss får du hjälp med allt från att röja efter renoveringen till att skapa ett skinande rent hem. Vi vill helt enkelt vara en hjälpande hand i vardagen för dig.

Vi städar alltid med ett glatt humör

Vår stora styrka tror vi är att den personal som arbetar hos oss verkligen gillar sitt jobb. Det gör att de går in för uppgiften med stort engagemang och entusiasm. Vi är också duktiga på att fortbilda personalen och att prova nya tekniker. I städbranschen händer mycket nytt och spännande hela tiden, något som vi alltid är intresserade av att hänga med i.

Därför har vi modern och effektiv utrustning och använder oss av högkvalitativa rengöringsmedel när vi städar hemma hos dig eller på din arbetsplats. Vill du ha städning av toppklass ska du med andra ord anlita oss. Vi är alltid glada, trevliga och punktliga när vi arbetar för dig. Vi ser det helt enkelt som en ära att du gett oss uppdraget.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.
Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.